lauantai 1. helmikuuta 2014

Hyväntuulinen pikku vieras ja Halla 3 vuotta
Tammikuun lopun päiville kohta 2 vuotias Ronja tyttö tuli luoksemme. Aina yhtä iloisena ja tyytyväisenä touhuili. Uni tuli, kun oli sen aika, kun vain silmänsä sulki, herätessä heti oli suu hymyssä, ei ikävöinti-itkua tai kiukuttelua, vaikka useampi kuukausi, kun viimeksi oltiin edes nähty. Joka noin pienen ihmisen iässä on tosi pitkä aika.
Pakkaspäivät jatkuivat yli kahdenkymmen asteen, onneksi aurinko päivällä paistoi, että pari kertaa päivässä pystyi ulkoilemaan järven jäällä, lunta pihassa ei leikkeihin asti riittästi.


Hukkaa pelotti tulla jäälle, haukkui Hallalle ensin ja muillekin kovin, että sinne ei mennä. Kun Hukalla on hiihtovaljaat ja kiinni lähellä hiihtäjää, tulee kyllä hyvin jäälle, tuntee kai olonsa turvalliseksi, että pysytään kestävällä jäällä. Irrallaan mielellään kiertelee rantoja maitse tai jää kotiin. Piti laittaa Hukka kiinni, mutta ei silti kelahihnassa tuntenut oloaan hyväksi.

Ronja, pappa, Hukka ja Halla lähdössä jäälle ulkoilemaan.
Jäätä kertyy, joka aamu avanto sahattava. Avannon kansia on jo iso kasa.

Osa avannon kansista taideteoksena pystyssä.
Hallaa ei jäällä pelota, jos ei sitten missään muutenkaan. Metsätöissä mukana ei välitä mitään, vaikka puu mässähtää ihan viereen. Imuria ei sisällä viitsi väistää yhtään. Hukka taas juosee kauas, kun vain arveleekin puun kaatuvan ja ei pelkästään imuria mene karkuun vaan lattiamoppiakin.

Sovitettiin luhkaa, jonka tyttö hyväskyi.
Hiihtolomalla Ronjalla täällä sitten muitakin kuin koirakavereita.

Luhkan sovitusta kilinnahkahattu päässä.
Kun tammikuu vaihtui helmikuuksi, Halla täytti 3 vuotta. Aikaisempina 1- ja 2-vuotispäivinä on ollut paljon lunta ja aurinko paistanut. Nyt pilvistä ja lumisadetta luvassa, mutta jotenkin sade meidät nyt kiertää, mutta toivossa on, että lunta lisää vielä tulee tännekin.

Halla 3 vuotta 1.2.2014

Hukalta onnea Hallalle!
Kaverukset Hukka ja Halla
Tosi nopeasti menee aika, niin kasvavat koiranpennut isoiksi, kuten lapsetkin. Juuri olit vauva, sitten jo juokset ja leikit. Yksi hujaus kun olet jo iso.

Ja näin pikkuinen söpöläinen Halla oli pentuna:
Halla 2kk
Kavereita heti alusta asti, Hukka ja Halla.

3 kommenttia:

  1. Onnea tyttärelle isukilta! Ja kylläpä muuten oletkin samannäköinen ilmeestäsi - viisas ja tuumiva ilme, kun myös mulla. Ja mitä sitä turhaan imureita tai kaatuvia puita varoo, en määkään niistä piittaa tuon taivaallista :)

    VastaaPoista
  2. Onnea Hallalle myös Nulpu-mammalta! Ihanan näköinen, rohkea aikuinen siitäkin pikku pennusta on kuoriutunut. Sahki on varmasti hengessä mukana sisarustensa syntymäpäivänä! Rapsutuksia sinne!

    VastaaPoista
  3. Halla laittaa kiitokset onnitteluista ja terveiset! Terveiset Sahkille ja muille sisaruksile myös. Ihan on ison koiran olo, joskus Hukka näyttää, että on kunkku, vaikka antaakin pannassaan roikkua ja kärsivällisyyttä kaverilla riittää.

    VastaaPoista