torstai 2. helmikuuta 2012

Halla 1 vuotta


Halla täytti eilen 1 vuotta. Kaunis pakkaspäivä. Ei ihan tämän päivän 28 pakkasasteen lukemissa ollut, mutta ihan riittävästi asteita.
Halla tuntuu vielä vauvalta varmaan siksi, kun on vertailukohta vanhemmassa koirassa.
Paino on aivan sama 18 kg, kuin Hukalla vuoden ikäisenä. Halla on silti pullevamman oloinen, on hiukan toisen mallinen. Hukka on pitempi jalkainen "laiha poika lappalainen" tyyppiä.




 Hallaa ei pakkanen haittaa, mutta Hukka ei viihdy ulkona yhtään, jos minä en ole siellä myös. Nostelee herkästi tassujaan ja niitä pitää silittää. Halla touhuilee ja löytää tekemistä, Hukka sen sijaan tulee hetken päästä rapulle kuikuileen. Jos en pian mene laskemaan sisälle, tulee ikkunan alle haukahtelemaan ja pyytämään sisälle pääsyä.






Avannon jääkansia alkaa kertyä taas taideteokseksi rannalle. Joka aamu kaveri sen sahaa ja käy avannossa ennen töihin lähtöään. Saunavesi myös pari kertaa viikosta on avannosta kannettava.
Eilisen illan saunareissulla oli komea kuutamo valaistus "suihkussa". Ulkosauna on meillä sellainen, että hiusten shamppoon voi kyllä saunassa vaahdotella, mutta huuhtominen suoritetaan ulkona ja avannossa.
Se tuo oikein hyvän olon, eikä ole yhtään vaikeaa, mitä nyt jalkapohjat  näillä pakkaslukemilla herkästi vähän kynnysmattoon ottaa kiinni. Mutta ulkona lumessa seisominen pestessä onnistuu aivan hyvin.



Valokuvauspalkkion vuoro





1 kommentti:

  1. Onnea kovasti ja kaikkea hyvää Hallalle perheineen toivottaa isukki Arwo! Olet kyllä naamastasi ja ilmeestäsi kuin minä :D.

    VastaaPoista