tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kuhan uistellaan...

Koti veneestä kuvattuna

Kyllähän sitä toki muutakin tehdään kuin uistellaan. Silti tämä kesä on päätetty elää leppoisammin kesästä nauttien. Tekemistä riittäisi yllin kyllin. Ei taida remontti meidän elinaikana kuitenkaan valmistua. Aina ilmaantuu jokin uusi kohde tai homma on arvioitua suurempi.

Koirat ovat aina innoikkaita veneeseen lähtijöitä, vaikka Hukkaa vähän mahdolliset kalat veneeseen nostettaessa pelottavatkin, kovasti varoo veneeseen mennessä, ettei vaan tassut kastu, kun sitä vastoin Halla vaikka yrittää uida perään, jos ei päässyt mukaan.


Yhden aamupäivän kuha, toinen tuli iltapäivällä.

Yksi ylimääräinen rakennushomma oli ulkoterassin teko juhannukseksi. Siinäkin hommassa Hukka ja Halla tiiviisti mukana kaverina ja välillä tarkkailemassa miten työ edistyy.
Rakennushomman välillä käytiin rannassa seuraamassa Suomi-meloo tapahtuman värikästä kanoottiporukkaa.

Melojat pitivät virran toisella puolen pientä taukoa

Jokaisen päivän ohjelmaan kuuluu postilaatikolla käynti kerran tai kaksi päivässä. Samalla voi tervehtiä naapurin hevosta laitumella, joka on saanut tälle kesälle kaverin seurakseen.

Kun koirat pistivät jostain syystä innokkaan haukkumisen ennen ruokaa, vietiinkin ruokakupit pois hetkeksi, eivätkä päässeet postinhakuun. Kyllä oli hiljasta koiraa tarhassa haikeana katsomassa postinhakijan perään. Meni kyllä perille, että haukkuminen ei kannattanut.
Aina sitä eivät ymmärrä, tai sitten ei itsellä ole kärsivällisyyttä olla tiukkana.Hevoskaverit

Kohta se on juhannus, kokkoa on rakennettu. Niin paljon vettä sadellut, että todennäköisesti kokkoja saa polttaa. Jos vain saa syttymään ja palamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti