keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

KuvauksissaUnitokkurainen Halla

Hallan köpöttävä kävelytyyli on alkanut vähän vaivata, niinpä käytin Hallan lonkka- ja kyynäräkuvissa.  Onhan se muutenkin hyvä käyttää, Hukkaa ei ole tullut käytettyä kuvissa.
Niinpä sitten viime viikolla yhtenä aamuna, kun olimme ajan varanneet, annoin autopahoinvointilääkkeen, mutta muuten ei ruokaa saanut. Hukka oli innokas lähtemään autoon, mutta se ei nyt päässyt mukaan, vaan vastentahtoinen Halla.
Oksennushan sitä taas tuli juuri kun oltiin kurvaamassa klinikan pihaan, vihreät mahanesteet Halla pulautti onneksi lattialle levitetyille sanomalehdille.
No, lyhyt askellus ei sitten ole ainakaan luustosta johtuvaa, odotellaan ihan hyvää kirjainta kuvista, silmämääräisesti katsoen kaikki näytti aivan loistavalta.
Lääkäri arveli, että kävelytyyli saattaa olla vain tullut tavaksi.
Halla sai vielä vaikeaan autopahoinvointiinsa reseptilääkkeen, jota pitkillä matkoilla kokeillaan.

Hallalle ei laitettu heräämispiikkiä, kun en halunnut mitään ylimääräisiä piikkejä ja tököttejä Hallaan laitettavan.
Sitten istuskeltiinkin koko loppupäivä vuoroon Hallan vierellä, kun herääminen oli tosi hidasta.
Hukka oli kummissaan Hallan veltosta muodosta, hyvä että uskalsi tulla nuuskaisemaan nenästä.
Sitten meni kauemmaksi tarkkailemaan, ilostui kovasti, kun Halla otti hoipertelevia askelia. Eihän Halla vielä jaksanut, vaan kävi nurmikolle uudestaan pitkälleen, niin siihen Hukka tuli viereen tarkkailemaan.
Hukka tarkkailee Hallaa
Seuraavana päivänä Halla oli jo oma itsensä.
Koirat tykkäävät kovasti lähteä mukaan uistelemaan. Varsinkin Halla. Hukka saattaa jäädä pihalle jos minäkin jään, mutta ei Halla. Sen pitää aina päästä mukaan. Veneestä on mukava tarkkailla lintuja.
Innokkaat kalakaverit

Sinisorsanaaras poikastensa kanssa Halla muutenkin haluaa aina kaikessa olla mukana. Nukuin yhden yön Hukan kanssa leikkimökissä, kun sisällä oli maalinkäryä maalatuista uuneista. Halla oli pitkään ollut sisällä oven edessä pyytämässä ulos. Seuraavana iltana Halla oli terävänä, että varmasti ennättää mukaan, jos taas menemme mökkiin nukkumaan. Avattuani oven, iloisena heti juoksi leikkimökin ovelle ja kävi nukkumaan sinne.

En ensin ollut ottanut Hallaa mukaan, kun aikaisemmin kerran siellä nukuttiin kolmisin, Halla ei oikein millään ensin osannut käydä nukkumaan ja nousi usein ylös.
Nyt nukkui makeasti kuin tukki koko yön.


5 kommenttia:

 1. Kiva että kävitte kuvissa ja vielä kivempaa, että kuvat näytti hyviltä :). Onko se köpöttelevä kävelytyyli siis peitsausta? Ja käveleekö se samalla lailla ollessaan vapaana tai hihnassa? Ment koirat peitsaa hihnassa ihan vaan sen vuoksi, että kävelytahti on niiden ravaamiselle liian hidas. Isukki Arwolla ei esim. mitenkään kamalan pitkä askel ole kävellessään, mutta sitten kun juostaan lenkkiä, alkaa askelkin kummasti venyä.

  VastaaPoista
 2. Hallan askellus on vain lyhyttä, myös vapaana ollessaan, etupäässä onkin vapaana. Kovaa kun haluaa mennä, usein laukkaa. Hukka askeltaa paljon pitemmillä askeleilla, tosin sillä on paljon pitemmät jalatkin...
  Nyt ajattelinkin alkaa pyöräillä Hallan kanssa.
  On vain niin vaikea lähteä toisen koiran kanssa, kun toinen jää niin "suruissaan" katsomaan ja laitettava tarhaan, että ei tule väkisin mukaan.

  VastaaPoista
 3. Onnea hyvistä tuloksista, Koiranetissä näytti jo lukevan lonkista A ja kyynäristä 0, eli paras mahdollinen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Minulla oli sähköpostikin jumissa, joku yrittänyt käyttää tunnuksiani taas, tuli sellainen tieto. Sain salasanan vaihdettua ja taas toimii, että pääsen postejani lukemaan.
  Halla on tosi hauska ja persoonallinen koira. Terveiset isukille vain.
  S&H&H

  VastaaPoista
 5. Joo, niin on isukkikin kyllä varsin omanlaisensa tyyppi, utelias kuin mikä, sinnikäs kuin mikä ja samaan aikaan sellainen pehmo sylikoira ja todellinen luupää joissain asioissa ;-). Paranee vanhetessaan kuin viini! Ihana kyllä lukea teidän blogia, tuntuu siltä, että voiko porokoiralla parempaa elämää ollakkaan kuin se, että saa olla kaikessa mukana koko ajan :).

  VastaaPoista